Feyenoorder voor het eerst opgeroepen voor nationale elftal van Colombia

Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra is voor het eerste opgeroepen voor de nationale ploeg van Colombia. Bondscoach Carlos Queiroz heeft de speler opgenomen in zijn selectie van 24 spelers voor de oefeninterlands tegen Chili en Algerije.

De 20-jarige vleugelspeler werd eerder al opgeroepen voor Colombia Onder 20. Daarmee speelde Sinisterra dit jaar het het WK in juni. In vijf duels scoorde hij tweemaal op het WK.

Voor de interlands van het ‘grote’ Colombia hoeft Sinisterra niet ver te reizen. De wedstrijd tegen Chili wordt afgewerkt in Spanje terwijl de wedstrijd tegen Algerije in Frankrijk gespeeld wordt. Eerder deze maand werd bekend dat Sinisterra ook al genomineerd is voor de Golden Boy Award.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!