‘De Kuip mag niet door onwaarheden gesloopt worden’

Wat gaat er met het stadion van Feyenoord gebeuren? Wordt het gerenoveerd of er komt er nieuw complex met de naam Feyenoord City? Het is de vraag die menigeen al een hele tijd bezig houd. Vandaag zal er een uitspraak worden gedaan over de toekomst van de Kuip.

Trouw schrijft: “Vandaag staan de leden van Sportclub Feyenoord voor een belangrijk besluit. Tsjalle van der Burg (Universteit Twente) hoopt dat ze kiezen voor renovatie van De Kuip.”

Volgens Van der Burg kan De Kuip na renovatie nog vele tientallen jaren mee en worden er simpelweg onwaarheden verkondigd. “Tegenwoordig durven de bestuurders van club en stadion kennelijk niet meer te zeggen dat De Kuip technisch niet verder kan. Ook de bewering uit 2017 dat het stadion na renovatie slechts 25 jaar meekan, lijkt wat passé. Er worden nu ingewikkelder onwaarheden over renovatie verteld.”

“Als de leden van de Sportclub daar doorheen kijken, zullen ze vermoedelijk voor renovatie kiezen. Dat is goed voor de Kuip-aandelen van de Sportclub. Maar het is vooral goed voor de profclub, waar veel leden supporter van zijn. Aan alles komt een eind. Maar De Kuip mag nooit door onwaarheden gesloopt worden”, zo klinkt het.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!