‘Jaap Stam stelt Feyenoord-fans teleur met opstelling’

Vanavond speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen FC Porto. De Rotterdammers moeten zich revancheren voor de 1-0 nederlaag tegen Rangers FC. De verwachting is dat trainer Jaap Stam opnieuw niet kiest voor de nieuwe miljoenenaankoop Marcos Senesi.

De Telegraaf blikt vooruit op de clash: “Je kunt je afvragen of de ontmoeting met FC Porto, dat een bulk aan Champions League-ervaring heeft en eerder dit jaar nog in de kwartfinale van het kampioenenbal stond, niet op een erg ongelukkig moment komt voor Feyenoord. Het team van Stam heeft na de teleurstellende resultaten tegen Rangers FC, FC Emmen en AZ net weer wat kleur op de wangen gekregen door de 5-1 zege op FC Twente.”

De krant vervolgt: “Maar het internationaal gelouterde FC Porto, dat met Danilo (Roda JC) en Jesús Corona (FC Twente) twee ex-Eredivisiespelers in de ploeg heeft, is vanzelfsprekend een heel ander verhaal. Zeker ook gezien de vorm van de Portugezen, die hun laatste acht officiële wedstrijden allemaal in winst hebben omgezet. Het is alsof Feyenoord van groep 8 van de basisschool direct doorstoot naar het eindexamenjaar op de HAVO.”

Eric Botteghin maakte een enorme blunder tegen AZ waardoor Oussama Idrissi de 0-3 binnen kon schieten in De Kuip, maar tegen Twente begon de Braziliaan ‘gewoon’ weer in de basis. Ook tegen Porto zal de centrumverdediger beginnen, aldus het Algemeen Dagblad. Orkun Kökcü was de voorbije weken een vaste waarde bij de Rotterdammers (en wordt gewaardeerd door het Legioen), maar de aanvallende middenvelder zit vermoedelijk op de bank.

Verwachte opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Fer, Tapia, Toornstra; Berghuis, Sinisterra, Larsson.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!