‘Nieuwe Feyenoord-stadion weer een stap dichterbij’

De leden van Sportclub Feyenoord hebben besloten om afstand te doen van hun aandelen in de Kuip. Hiermee is de komst van een nieuw stadion een stap dichterbij gekomen.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Als onderdeel van de deal, ontvangt de amateurtak vanaf 2023 jaarlijks 275.000 euro van de stadionorganisatie. ,,En dat 40 jaar lang‘’, zegt secretaris Cees Ultee. Het totaalbedrag komt daarmee op 11 miljoen euro.”

“Hiermee komt een einde aan een langdurige soap rond het aandelenpakket van de amateurtak van Feyenoord, die met 53 procent een meerderheid in handen heeft van de aandelen in de Kuip. Vorige maand werd al over het ‘afsplitsen’ van de aandelen gesproken, maar toen waren er onvoldoende leden op de been om zo’n ingrijpend besluit te nemen. Vanavond volstond een ‘ja’ van twee derde van de aanwezigen. Uiteindelijk was 92 procent vóór”, zo klinkt het.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!