FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord had onervaren coach Stam nooit moeten aanstellen’

Met de aanstelling van Jaap Stam is het fout gegaan voor Feyenoord. Dat vindt analist Pierre van Hooijdonk. Hij stelt dat de oefenmeester op het moment niet de juiste man is bij de Rotterdammers.

‘Bagger’, zo noemt Van Hooijdonk het optreden van Feyenoord tegen Fortuna Sittard (4-2 ). Hij vindt Stam niet geschikt voor Feyenoord. “Op dit moment niet. Feyenoord had nooit een coach moeten aanstellen met zo weinig ervaring. In de wetenschap dat dit een moeilijk en zwaar jaar zou worden. Je zet geen onervaren coach op die vulkaan en dat is wel gedaan.”

Willem Vissers van de Volkskrant vraagt zich af of Stam zelf wel had moeten ingaan op de aanbieding van Feyenoord. “Hij was net begonnen bij PEC, had daar de kans gekregen na zijn ontslag bij Reading. Dan komt er een beter aanbod en is hij weg.” Theo Janssen begrijpt Stam wel. “Er zijn maar weinig trainers die een aanbod van een topclub weigeren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *