‘Trainer Jaap Stam ziet het helemaal niet zitten in Feyenoorder’

Feyenoord verloor gisteren met 4-2 van Fortuna Sittard. Hij hield wederom de nieuwe aanwinst Marcos Senesi op de reservebank. De sportredactie van RTV Rijnmond trekt duidelijke conclusies.

Teun de Jong is helder in zijn oordeel: “Ja, die moet wel verschrikkelijk slecht zijn. Anders had je hem toch allang gebracht? Hij moet enorm tegen zijn gevallen”, zo laat hij weten in de voetbalpodcast van zijn werkgever. Zijn collega’s wijzen erop dat Edgar Miguel Ié wel direct speeltijd kreeg. “Maar bij Senesi denkt Stam: die zakt door de mand.”

Frank Stout begrijpt er onderhand ook niets meer van. “Er zijn al zoveel momenten geweest dat je hem kon brengen. Wanneer ga je hem nu brengen?” In zijn ogen móét Senesi na de interlandperiode tegen Heracles Almelo wel starten. “Het is weer een ideaal moment.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!