FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam móét hem uit het elftal gooien’

Feyenoord ging gisteren hard onderuit tegen Fortuna Sittard. Het werd maar liefst 4-2 voor de Limburgers. Clubicoon Willem van Hanegem zat zich te verbijten voor de televisie.

Hij schrijft in zijn column in De Telegraaf dat de tijd rijp is voor een wissel: “Eric Botteghin zat zo’n beetje bij elke tegentreffer mis. Op de bank zit een Argentijn die Feyenoord voor bijna zeven miljoen heeft opgehaald bij San Lorenzo. Ik denk dat die jongen nu denkt: kan ik eigenlijk nog terug?”

Van Hanegem vervolgt: “Ik snap dat ze Marcos Senesi vorige maand niet meteen op kunstgras wilden laten starten om hem even uit de vuurlinie te houden. Maar nu is de tijd gekomen dat hij naast Edgar Ié, die bij de eerste goal faalde, komt te staan. Dat hij geen Engels spreekt, zal mij een zorg zijn. De voetbaltaal is voor iedereen hetzelfde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *