‘Jaap Stam moet opstelling Feyenoord aanpassen’

Feyenoord-trainer Jaap Stam houdt de laatste weken vast aan het plaatsen van Luis Sinisterra in de spits. Hij is de tijdelijke vervanger van Nicolai Jorgensen die kampt met een blessure. Verslaggever Dennis van Eersel van RTV Rijnmond is het hier niet mee eens.

Hij pleit voor een kans voor het jonge talent Naoufal Bannis. In gesprek met de NOS zegt de journalist: “Geef Bannis een keer een echte kans. Nu blijft het veelal beperkt tot korte invalbeurten. Iedereen ziet wel de potentie van deze jongen. Fysiek moet Bannis nog wel stappen maken, maar je ziet bijvoorbeeld zijn klasse terug in zijn loopacties.”

Van Eersel wijst naar het duel van de Rotterdammers met FC Emmen: bij een 3-2 achterstand werd Bannis onderuit getrokken door Michaël Heylen, die dat moest bekopen met een rode kaart: “Hij was nog maar net ingevallen en maakte een geweldige loopactie. Bannis was bepalend op dat moment. En later ook enigszins met de assist op Jens Toornstra, die de 3-3 binnenschoot.”

Hij hoopt op het zogenaamde ‘Vente-scenario’: “Dylan heeft, mede door het ontbreken van Feyenoord in de eerste divisie, veel te weinig gespeeld. Bij hem is het misgegaan en daar moeten ze in Rotterdam-Zuid ten aanzien van Bannis voor waken. Zeker volgend seizoen zal hij meer minuten moeten gaan maken. Anders is het verstandig om elders te kijken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!