Van Beukering: ‘Die sprint heeft me lang achtervolgt’

In het verleden speelde Jhonny van de Beukering in de spits bij Feyenoord. Hij kreeg in 2010 eens een bal op de middenlijn en zette aan voor een sprint naar het doel. Hij leek alleen niet vooruit te komen.

“Dat weet je, met de media. Als zoiets geroepen wordt, nemen zoveel mensen het over. Het heeft zeker nog een tijdje geduurd, voordat het weer minder werd”, laat hij weten aan FOX Sports. “Maar uiteindelijk maak ik me daar niet zo druk om.”

De oud-spits van onder meer Vitesse, De Graafschap en NEC is tegenwoordig werkzaam als jeugdtrainer bij amateurclub SC Veluwezoom. “Maar de ouders laten wel eens filmpjes van vroeger zien. De goede filmpjes dan hè? Ja, er zijn nog steeds mensen die dat roepen. Maar dat deden ze daarvoor ook al zo vaak.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!