FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam was zonder mij niet naar Feyenoord gegaan’

Jaap Stam staat sinds dit seizoen aan het roer bij Feyenoord. Harry Vermeegen stelt dat zonder hem er een overgang nooit zou hebben plaatsgevonden. De twee hebben vier jaar lang met elkaar samengewerkt voor opnames van De Regenjas en hebben sindsdien een goede band opgebouwd.

“Ik had een grote hand in zijn transfer naar Feyenoord,” geeft Vermeegen aan. ”Jaap was zonder mij niet naar Feyenoord gegaan. Feyenoord en Stam zagen het in eerste instantie niet zitten in elkaar. Ik heb ze bij elkaar gebracht, op het moment dat ze niet aan elkaar dachten. Hoe het daar nu achter de schermen gaat, vindt Jaap niet fijn. Het is een grote chaos.”

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *