‘Jaap Stam moet Feyenoorder met waarde niet meer opstellen’

Volgens Harry van der Laan zou Feyenoord-trainer Jaap Stam er goed aan doen om Renato Tapia niet langer meer op te stellen. Hij vind namelijk dat hij bewezen heeft dat de Peruviaan het elftal niet sterker maakt.

“Zelf ben ik niet echt een fan van Tapia. Zolang die speelt, wordt het nooit wat”, concludeert de oud-spits in het praatprogramma FC Rijnmond. “Ik zou nog eerder met Wouter Burger spelen. Dat is een talentvolle jongen, iemand voor de toekomst. Die zou ik onmiddellijk inruilen.”

De transferwaarde van Tapia komt direct ter sprake. “Kan me niet schelen”, countert Van der Laan. Ruud van Os haakt in: “Al zou Tapia international zijn van Brazilië… Als hij niet presteert bij zijn club, dan moet je hem niet opstellen. Stam moet hem niet opstellen omdat Tapia goed presteert bij Peru, hij moet hem opstellen omdat hij in De Kuip zo goed speelt.”

Van der Laan besluit: “Je moet wel vooruit met dat elftal. Met hem erbij ontstaat er nooit dynamiek op dat middenveld. Het is altijd in een te laag tempo, en breed of terug. Als het eens vooruit gaat is het vaak balverlies.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!