FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt zorgt voor shock bij Feyenoord door plotseling vertrek’

Dirk Kuyt is momenteel de trainer van Feyenoord U19 en het is de bedoeling dat hij ooit zou doorgroeien tot hoofdtrainer van de Rotterdammers. Maar dan moet het clubicoon natuurlijk niet naar het buitenland gaan vertrekken.

Volgens de Southend Echo wordt Henrik Larsson de nieuwe trainer van Southend United, dat actief is in de League One, het derde niveau van Engeland achter de Premier League en de Championship. Het medium voegt daaraan toe dat er geruchten de ronde doen dat Kuyt assistent-coach wordt bij de club en dat zou bijzonder opvallend zijn. Mr. Duracell vervult immers een behoorlijk prominente rol bij Feyenoord, waar hij veel meer is dan alleen jeugdtrainer.

Televisiepersoonlijkheid Johan Derksen liet eerder nog weten over de oud-speler van Fenerbahçe en LIverpool: “Ik verzeker je: die Dirk Kuyt steekt Jaap genadeloos een mes in zijn rug als hij hoofdtrainer kan worden. Kuyt staat daar te floreren op het ereterras in dat Feyenoord-pak, en maar hopen dat de camera op hem gericht wordt. Hij heeft wat iedere trainer heeft, van: ik haal veel meer uit die groep. Die fout maken ze allemaal. De ijdelheid wint het bij hem van het verstand. Hij gedraagt zich al jaren vreemd bij Feyenoord, maar er is nog nooit iemand geweest die aan de handrem getrokken heeft.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *