FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-middenvelder voedt geruchten over recordtransfer op de sociale media

Onlangs werd bekend dat de Engelse grootmacht Arsenal de verrichting van Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu nauwlettend in de gaten houdt. Des te opvallender is dan ook dat hij op dit moment in Londen is.

The Daily Mail schreef onlangs dat de Gunners de ontwikkeling van de speler van de Rotterdammers goed in de gaten houden en ze zouden zelfs op de hoogte zijn van de vraagprijs van de huidige nummer negen van de Eredivisie van liefst 23 miljoen euro. Blijkt Arsenal bereid om dat bedrag over te maken op de rekening van Feyenoord, dan verwordt Kökcü meteen tot de duurste speler van de traditionele topclub aller tijden.

De technicus heeft vanavond gedineerd bij Novikov Restaurant & Bar, een prestigieuze en heel erg dure eetgelegenheid op steenworp afstand van Buckingham Palace. Kökcü komt niet in actie in de huidige interlandperiode en het kan natuurlijk ook zo zijn dat hij geniet van een korte vakantie, of zou Arsenal hier iets mee te maken hebben?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *