‘Dirk Kuyt reageert op vermeend Feyenoord-vertrek’

Dirk Kuyt zou Feyenoord gaan verlaten. Volgens de krant The Southend Echo gaat hij aan de slag bij Southend United als assistent-trainer maar de Katwijker zelf weerspreekt dat.

AD-journalist Maarten Wijffels reageert via zijn Twitter-account op de kwestie. “Gewoon eens even gecheckt bij de man zelf, Kuyt in dit geval. Niks van waar, dit. ‘0’” Dat zou betekenen dat Kuyt ‘gewoon’ actief blijft voor de Rotterdamse club, waar ze hem klaarstomen voor een prominente rol in de toekomst.

Southend United zou Henrik Larsson op het oog hebben als nieuwe manager. Kuyt werd naar voren geschoven als potentiële assistent, maar dat bericht klopt dus niet als we de hoofdpersoon in kwestie moeten geloven.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!