FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord in onderhandeling over een megatransfer’

De Engelse topclub Arsenal is bereid om flink te gaan betalen voor een speler van Feyenoord. Volgens de laatste berichten gaat het om de middenvelder Orkun Kokcu. Recentelijk deelde de Feyenoorder een Instagram-update uit de eetgelegenheid Novikov Restaurant & Bar in Londen en dat zorgde én zorgt voor de nodige speculatie.

De Turkse media weten zelfs te melden dat Kökcü in de Engelse hoofdstad om de tafel zat met Raul Sanllehi, Head of Football bij de Gunners. Feyenoord zou ongeveer 22 miljoen euro willen verdienen met de verkoop van de spelmaker, maar de penningmeester van Arsenal heeft een dergelijk bedrag natuurlijk wel op zak. De deal moet naar verluidt al gestalte krijgen in de winterstop…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *