FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord laat zeer zorgelijke statistiek zien’

Slecht nieuws voor Feyenoord. De bezettingsgraad dit seizoen in de Kuip is lager dan normaal. Vooralsnog noteerde Feyenoord een gemiddelde bezettingsgraad van 73 procent.

Een schril contrast met Ajax en PSV, die respectievelijk 97 en 95 procent noteren in het door NRC-journalist Dylan Metselaar samengestelde overzicht. De Eindhovenaren delen deze tweede plek met FC Emmen.

Alleen sc Heerenveen (64%), Fortuna Sittard (61%) en AZ (59%) scoren nóg beroerder. Kanttekening is natuurlijk wel dat de Alkmaarders dit seizoen hun thuisduels vooral in Den Haag speelden, waar het 54 procent gemiddeld scoort. In Alkmaar was dat tot het instorten van het dak 76%.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *