‘Jaap Stam heeft er één uit Madurodam gekocht’

Clubicoon Willem van Hanegem is niet blij met het technische beleid bij zijn Feyenoord. Op dit moment krijgen Eric Botteghin en Edgar Ie nog de voorkeur boven de nieuwe recordaankoop Marcos Senesi. Een opmerkelijke situatie.

“Wij hebben een Braziliaan – hartstikke aardige jongen – maar de enige Braziliaan ter wereld die niet kan voetballen”, opent Van Hanegem in Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports, doelend op Botteghin. Dat Senesi nog niet in de basis staat, vanwege communicatieproblemen, gaat er niet bij De Kromme. “Wat interesseert het mij nou? Als spreekt hij Hebreeuws, het gaat er toch om of hij een goede voetballer is? Als ik er één van 7,5 miljoen koop, dan stel ik hem op.”

George Johnston kwam op voorspraak van Dirk Kuyt over uit de Liverpool-jeugd, maar moet zijn Feyenoord-debuut nog maken. “Steven Gerrard is een vriend van hem, die heeft Dirk gebeld en die zei: is goed, moet je nemen. Maar waarom neemt Gerrard hem dan niet zelf bij de Rangers? Dat begrijp ik dan niet, weet je niet?” Liam Kelly kwam over van Reading, maar kan Van Hanegem ook niet bekoren. “Jaap Stam (oud-trainer van Reading, red.) heeft er een uit Madurodam gekocht. Die is één meter vijftig. Als je hem op dat grote veld ziet lopen, denk je: die weet niet waar de uitgang is.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!