FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet voor bliksemtransfer gaan voor deze Eredivisie-speler’

De verwachting is dat Feyenoord weliswaar met een klein budget deze winter de transfermarkt opgaat voor versterking. Commentator Koert Westerman weet wel wie ze moeten hebben: Halil Dervisoglu.

De grote sterspeler van Sparta gaat ‘in principe’ in januari naar Championship-Brentford, maar het zou nog niet 100% rond zijn. “Waarom Brentford, en niet Feyenoord? Het loopt allemaal al rond in Rotterdam, maar het speelt niet bij Feyenoord. Ongelooflijk toch? En hij is niet de enige. Ik durf mijn hand er voor in het vuur te steken dat hij ook bij Feyenoord kan schitteren”, oppert Westerman in Voetbalpraat op FOX Sports.

Mario Been en Leo Driessen vrezen wel dat Dervisoglu ‘net als vele anderen toch niet de stap aankan in De Kuip, met alle druk die er bij komt kijken’. “Er wordt daar nu ook héél veel van aankopen verwacht, dat ze gelijk het team bij de hand nemen”, merkt Driessen op. “Maar dat kan gewoon niet gelijk. Van Sam Larsson dachten we ook dat hij onverstoorbaar was…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *