‘Ik zou Marcos Senesi nu opstellen en vier wedstrijden laten staan’

Afgelopen zomer kwam Marcos Senesi binnen bij Feyenoord als recordaankoop. Er werd maar liefst 7 miljoen euro neergeteld voor de mandekker. Sinds zijn komst stond hij nog niet één keer in de basis.

Feyenoord hervat de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. “Hij moet zo snel mogelijk aan de bak. Ik zou hem nu de komende weken het vertrouwen geven”, zegt De Visser over Senesi tegen het Algemeen Dagblad. “Senesi is voor veel geld aangetrokken. Dan moet je hem een keer in de vuurlinie gooien. Ik zou hem nu opstellen en drie, vier wedstrijden laten staan.”

De 85-jarige meesterscout zag Senesi tegen FC Emmen (3-3) ongelukkig debuteren. “Daar schrok ik wel van. Maar ik zou nog geen oordeel over hem vellen. Net als Alex destijds bij PSV moet hij nog wennen. Toen ik met Alex aankwam, werd ik ook uitgelachen. Ze vonden hem te log. Maar toen hij erin stond, is hij er nooit meer uitgeweest.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!