‘Feyenoord kan John Guidetti halen in de winterstop’

In de zomer waagde Feyenoord nog een poging om John Guidetti te halen maar dat liep op niets uit. In de winter krijgen de Rotterdammers een nieuwe kans. Hij zou namelijk beschikbaar zijn. De Zweed speelde dit seizoen pas 73 minuten in de Spaanse Primera División en ook bij de nationale ploeg kreeg hij geen kans om ritme op te doen.

Zweden maakt een goede kans om zich te kwalificeren voor het EK en daar wil Guidetti natuurlijk graag bij zijn. De spits van Deportivo Alavés zal volgens Spaanse media in de huidige situatie vrijwel zeker voor een wintertransfer opteren, al dan niet tijdelijk. Feyenoord zou op die wijze de veelbesproken vacature tóch kunnen oplossen.

Guidetti speelde eerder in het seizoen 2011-2012 voor Feyenoord. In dat ene jaar groeide hij direct uit tot publiekslieveling.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!