‘Jaap Stam spreekt zich uit over miljoenenaankoop Senesi’

Een aantal maanden geleden kwam Marcos Senesi bij Feyenoord binnen als recordaankoop. Opmerkelijk genoeg begon de Argentijnse mandekker nooit in de basis in de ploeg van Jaap Stam. De trainer spreekt zich nu uit.

Vooral één-tegen-één vindt Stam Senesi nog niet goed genoeg. “Marcos maakt stappen in waar hij mee bezig is. Uiteindelijk moet je kijken wanneer het een goed moment is voor hem om hem er in te zetten”, zo citeert RTV Rijnmond de oefenmeester op de persconferentie. Het is dus niet duidelijk of de Argentijn dit weekend al mag starten.

Nicolai Jörgensen heeft de interlandperiode gebruikt om fit te worden. Mogelijk staat de Feyenoord-spits dit weekend in de basis tegen Heracles Almelo, maar dat wilde Stam de Deen nog niet toezeggen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!