FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Drie Feyenoorders verliezen basisplaats na afgang tegen Fortuna’

Morgen speelt Feyenoord weer een competitiewedstrijd. Ze kunnen dan de nederlaag tegen Fortuna Sittard van twee weken geleden wegspoelen. De verwachting is dat trainer Jaap Stam hard gaat ingrijpen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De grootste en meest besproken verandering zal achterin plaatsvinden. Het medium rekent erop dat recordaankoop Marcos Senesi dan tóch zijn basisdebuut mag maken bij Feyenoord. De Argentijn zal een koppel vormen met Edgar Miguel Ié, waardoor aanvoerder Eric Botteghin uit het elftal van Stam verdwijnt.

Ook Renato Tapia en Sam Larsson dreigen hun plaats te hebben verspeeld in Limburg. In de vermoedelijke basisopstelling is namelijk plaats voor Orkun Kökçü én Nicolai Jörgensen. Laatstgenoemde zal als spits starten, waardoor Luis Sinisterra naar de linkerkant verhuist.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Vermeer; Karsdorp, Senesi, Ié, Haps; Toornstra, Kökçü, Fer; Berghuis, Jörgensen, Sinisterra.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *