BREAKING: ‘Feyenoord heeft nieuwe technisch directeur gevonden’

Volgens de Telegraaf heeft Feyenoord een nieuwe technisch directeur gevonden. In de winterstop zou Sjaak Troost namelijk worden vervangen door Frank Arnesen. Hij werd onlangs ontslagen bij Anderlecht.

De krant onthult: “Frank Arnesen is de beoogde nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Hij zal zo goed als zeker in de winterstop al in dienst treden en de taken van oud-speler en interim-directeur Sjaak Troost overnemen.”

“Arnesen heeft een groot netwerk, mede omdat hij tijdens zijn carrière voor tal van buitenlandse clubs heeft gewerkt. In de afgelopen 27 jaar werkte hij als manager of sportief directeur bij PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea, HSV, Metalist Charkov, PAOK Saloniki en Anderlecht. Zijn zoon Sebastian is al jaren een belangrijke scout in dienst van de Engelse kampioen Manchester City.”

Vooral op Stamford Bridge is hij nog een graag geziene gast: “Zelf heeft Arnesen nog altijd een voortreffelijke relatie met zijn oude werkgever Chelsea, waar hij voor Roman Abramovich alle grote talenten moest opsporen in de wereld. Geld was in die periode geen probleem. Bij Feyenoord zal Arnesen creatiever te werk moeten gaan. Pas over enkele jaren, als Feyenoord een nieuw stadion heeft, lijkt een groter salarisbudget beschikbaar te komen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!