FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Het treurige is dat de geschiedenis bij Feyenoord zich steeds herhaalt’

Feyenoord speelde gisteren in de eigen Kuip met 1-1 gelijk tegen Heracles Almelo. Ze staan nu op een tiende plek in de competitie met twaalf punten achterstand op koploper Ajax. De Telegraaf is kritisch.

De krant trekt namelijk de volgende conclusie: “Het treurige aan Feyenoord is dat de geschiedenis zich voortdurend herhaalt. Om de zoveel jaar beleeft de club een hoogtepuntje en telkens denken supporters, sponsoren, de ’vrienden’ van Feyenoord of commissarissen dat het nóg beter kan. En dat is exact het moment waarop het dan fout gaat. Niemand stelde zich tevreden met gemiddeld plek twee of drie in de voorbije acht seizoenen en niemand accepteerde dat Feyenoord met een aanzienlijk lager salarisbudget blij moest zijn met een rol in de schaduw van Ajax en PSV.”

Men gaat verder: “Nee, men moest en zou de bezem er doorheen halen. Zonder te weten wat er na de stofwolken zou overblijven. Twee directeuren en een hoofdtrainer weg en een selectie die eind augustus nog haastig in elkaar moest worden geflanst. De komst van de Argentijn Marco Senesi is er grootste bewijs van. Veel druk op de ketel om diens transfer rond te maken en vervolgens blijkt hij niet geschikt om er meteen te staan…”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *