FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Marcos Senesi verrast Feyenoord-supporters met opvallende uitspraak

Feyenoord speelde gisteren in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Heracles Almelo. Na de wedstrijd was miljoenenaankoop Marcos Senesi positief over de wedstrijd.

“Het voelde goed”, vertelt de centrale verdediger aan FOX Sports. “Ik ben blij dat ik mijn eerste wedstrijd bij Feyenoord mocht spelen. Helaas moeten we genoegen nemen met deze uitslag, waar we niks aan hebben. We hebben veel kansen gecreëerd, maar we moeten het doen met een gelijkspel.”

Senesi denkt dat Heracles ‘het juiste moment’ was om te starten. “De trainer had al gezegd dat hij me langzaam zou brengen en dat is prima. Ik moest nog wennen aan het team, aan de manier van spelen, en vandaag voelde het goed. Ik heb hard gewerkt voor deze kans en vandaag was het zo ver. Ik heb mijn kans gegrepen en daar ben ik blij om.”

Waar de Feyenoord-fans steen en been klagen, daar blijft Senesi opvallend positief. “Ik vind dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld. We hadden veel kansen om te scoren. Zij kregen maar een kans en dat werd een doelpunt, dus dat is een punt van aandacht. Maar we zijn op de goede weg en we gaan aan de details werken om wedstrijden te winnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *