FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam wees Newcastle United af voor Feyenoord’

Het had niet veel gescheeld of Jaap Stam had niet bij Feyenoord gewerkt maar bij het Engelse Newcastle United. Hij had net zijn jawoord gegeven aan de Rotterdamse traditieclub toen Newcastle om de hoek kwam kijken.

Had hij nu niet liever in de Premier League gewerkt? In gesprek met Voetbal International beantwoordt de coach die vraag: “Hahaha… Nee.” Vervolgens zegt hij tegen de interviewer van het blad: “Je bent geïnformeerd, want het klopt wel. Newcastle United meldde zich een paar dagen nadat ik mijn handtekening had gezet bij Feyenoord.”

Hij gaat verder: “Dus het was meteen geen optie. Ik ben van een man een man, een woord een woord. Het was mooi en eervol, doordat de mensen in Engeland blijkbaar weten waar ik als trainer voor sta.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *