‘Frank Arnesen is een geweldige keuze van Feyenoord’

Volgens meesterscout Piet de Visser heeft Feyenoord goede zaken gedaan met het binnenhalen van Frank Arnesen als nieuwe technisch directeur. Dit geeft hij aan in een gesprek met de Telegraaf.

Frank is namelijk bezeten van het vinden van jonge talenten”, aldus De Visser. “Bij PSV heeft hij heel goed werk geleverd. Hij heeft aandacht voor de jeugd, hij luistert naar zijn scouts en betrekt iedereen in het team bij het werk.”

De meesterscout zorgde er in 2005 nog voor dat de Deen als technisch manager aan de slag ging bij Chelsea. “Er zijn zoveel jeugdspelers gekomen. Die kregen misschien niet allemaal de kans, maar de academie is door Frank wel helemaal vorm gegeven en voorzien van heel veel talent”, zo geeft De Visser aan. “We zochten ze in alle delen van de wereld. Het hielp dat hij zelf internationaal ook een gigantisch netwerk heeft.”

Feyenoord doet er dan ook goed aan om Arnesen binnen te halen. “Die gaat werken aan talentontwikkeling, let maar op. En hij denkt ook aan de toekomst. Bij Chelsea is Jim Fraser technisch leider van de academie, maar die is door Frank als scout opgeleid. Dat weet ook niet iedereen”, zegt De Visser daarover. “Frank is een echte voetbalman. Geen gezeik, echt met zijn hart helemaal bij het vak. Dat past ook wel bij Feyenoord, een geweldige keuze.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!