‘Jaap Stam is er klaar mee en past opstelling Feyenoord aan’

Vanavond speelt het Feyenoord van trainer Jaap Stam in de Europa League tegen het Zwitserse Young Boys. De selectie presteert al maanden ondermaats en volgens het AD gaat de trainer daarom zijn opstelling aanpassen.

De Rotterdammers liggen onder vuur, maar de coach checkt de kranten niet meer… “De eerste les die Fergie mij leerde toen ik bij Manchester United kwam is geen kranten lezen.” Volgens velen stelt de traditionele Eredivisie-topclub niets meer voor: “Zo gaat dat in Nederland. Ik lees of kijk zeker niet alles. Maar je krijgt altijd wat mee. Het is allemaal niks met ons, maar dat zeiden ze tot voor kort over het totale Nederlandse voetbal. Zo gaat het nu over Feyenoord. En over mijn spelers.”

Desondanks zorgt de crisis ervoor dat Stam zich in rare bochten wringt. Of in ieder geval, het bovengenoemde dagblad verwacht vanavond een 5-3-2-opstelling, méér defensieve zekerheid dus. Steven Berghuis verhuist naar de positie van nummer tien en Luciano Narsingh en Luis Sinisterra moeten het voorin met zijn tweetjes opknappen.

Verwachte opstelling Feyenoord: Vermeer; Geertruida, Ié, Botteghin, Senesi, Haps; Toornstra, Fer, Berghuis; Sinisterra, Narsingh.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!