FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gigantisch verschil in transferwaarde tussen Ajax en Feyenoord’

Morgen staat de klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. De Amsterdammers zijn de favoriet en dat kun je ook terugzien in de geschatte transferwaardes van de spelers.

De Telegraaf schrijft op zaterdagmorgen: “Het treffen in Amsterdam is een schitterend affiche, maar is en blijft een duel tussen de nummers één en tien van de Eredivisie. Het verschil in kwaliteit vertaalt zich niet alleen in de stand op de ranglijst, maar is ook af te lezen uit de waarde van beide selecties. Volgens de gerenommeerde website transfermarkt.nl zijn de spelers van Ajax samen naar schatting 375,90 miljoen euro waard en vertegenwoordigen alle Feyenoorders een waarde van 94,78 miljoen euro.”

Beide teams verloren midweeks in Europa, maar… “De nederlaag die Ajax slikte tegen Chelsea staat in geen verhouding tot de dreun die Feyenoord in Bern incasseerde tegen Young Boys (2-0). Bovendien was het verlies van het elftal van Ten Hag pas het eerste van het seizoen. Jaap Stam en zijn spelers daarentegen zijn niet bepaald op dreef. Van de laatste drie wedstrijden gingen er twee verloren (Young Boys 2-0, Fortuna Sittard 4-2) en eindigde er één gelijk: tegen Heracles (1-1).”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *