FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft groot transferplan in de winterstop’

Feyenoord haalde deze zomer Marcos Senesi binnen voor maar liefst zeven miljoen euro. Dit gebeurde met steun van externe financierders. Dit willen de Rotterdammers nu gaan doorzetten.

De Telegraaf onthult op zaterdag: “Binnen de raad van commissarissen voert Toon van Bodegom als president-commissaris een actieve rol om de organisatie te herstructureren. Van Bodegom is op de achtergrond nog altijd bezig met investeerders, die Feyenoord van nieuw geld kunnen voorzien. Geld is er nodig om het team in de winterstop serieus te versterken. De komst van een sterke financiële man, die strategisch kan denken, is ook noodzaak. Bij Ajax (Jeroen Slop) en AZ (René Nelissen) liggen de voorbeelden van financiële experts die goud waard zijn gebleken voor hun club. Feyenoord mist al jaren zo’n man.”

De krant vervolgt: “Met Frank Arnesen heeft Feyenoord in elk geval een technische man benaderd die door de wol is geverfd en die een netwerk heeft, waaruit de club straks kan putten. Hoe sneller de besprekingen met de Deense ‘td’ worden afgerond, hoe sneller er kan worden geschakeld richting de volgende winterse transferperiode.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *