FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet voor spelmaker uit de Eerste Divisie gaan’

Sinds deze zomer speelt Branco van den Boomen voor De Graafschap. Geen Eredivisie-avontuur voor de spelverdeler ook al zou hij volgens trainer Mike Snoei wel aankunnen.

Sterker nog: Snoei heeft zelfs advies voor Feyenoord. “Zet hem eens op het middenveld van Feyenoord”, stelt de trainer van de Achterhoekers in gesprek met Omroep Gelderland. “Met de punt naar achteren, voor mijn part. Dan heb je toch een regisseur van geweldige klasse en kwaliteit? Ik weet waar het aan schort bij Feyenoord, dat is mijn club. Dat zie ik ook als ik op de bank lig te kijken naar zo’n wedstrijd in Zwitserland.”

“Dan vind ik het onbegrijpelijk dat bepaalde ploegen in de Eredivisie niet voor zo’n regisseur kiezen, die ook nog eens drang naar voren heeft en scorend vermogen”, aldus Snoei. “En naast dat het een geweldige kerel is, is het ook een superprof. Zo met zijn vak bezig en met De Graafschap, om dingen voor elkaar te krijgen. Daar kan ik echt van genieten.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *