FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam kiest voor tactische vondst tegen Ajax en grijpt in’

Vanmiddag staat de klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. Clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat de Rotterdammers een verrassing uit de hoge hoed gaan toveren.

In De Eretribune vertelt de VI-journalist: “Ze zullen in de opstelling misschien wel één en ander aanpassen om het Ajax op die manier misschien wat moeilijker te maken. Waar ik aan denk? Misschien met wat meer middenvelders, een spits eraf.”

“Volgens mij gaat Kökçü niet spelen, dus dan krijg je Berghuis op het middenveld. Dat kan 5-3-2 worden, maar het kan ook zomaar zijn dat hij voor Narsingh kiest om Ajax op snelheid te pakken. Dat zijn de dingetjes waar ze naar zoeken”, aldus de Feyenoord-watcher.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *