FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam ontslaan zou meer dan een miljoen euro kosten’

Jaap Stam lijkt niet snel te hoeven vrezen voor een ontslag bij Feyenoord. Mochten de Rotterdammers dit namelijk willen doen dan zal er een flinke som geld op tafel gelegd moeten worden. Dit weet de Telegraaf te melden.

Feyenoord heeft het geld niet om zijn contract af te kopen op moment als het elftal nog verder in de problemen komt en de selectie nog minder zelfvertrouwen krijgt. Een ontslag van de trainer zou meer dan één miljoen euro kosten.

De clubleiding weet bovendien ook dat vanwege bestuurlijke onrust Stam pas extreem laat zijn selectie kon inrichten. Vanwege de beperkte middelen moest hij het bovendien doen met huurspelers, transfervrije spelers en andere koopjes. Daar waar concurrenten Ajax en PSV flink geïnvesteerd hebben afgelopen zomer.

De selectie van Feyenoord was pas tegen het einde van de transferperiode compleet en heeft Stam pas acht weken daarmee kunnen werken. In die periode zaten bovendien ook nog twee interlandperiodes.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *