‘Grote zorgen om gezondheid van Jaap Stam’

Feyenoord verloor gisteren in de Klassieker tegen Ajax met 4-0. Ook clubicoon Willem van Hanegem keek naar de wedstrijd. Hij maakt zich zorgen om de gezondheid van Feyenoord-trainer Jaap Stam die er met de week slechter uit gaat zien.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft De Kromme: “Wat er gisteren in Amsterdam gebeurde, doet zoveel pijn. Ik denk aan de mensen die vandaag op hun werk worden uitgelachen. Jaap Stam zag ik na afloop zijn zegje doen en ik vond dat hij er slecht uitzag. Het doet iets met hem dat Feyenoord zo ver is weggezakt. Dat hij met vier aanvallers begon in de Johan Cruijff Arena, werd hem aangerekend. Ik denk niet dat het daaraan lag. Bij de eerste de beste aanvalsopzet van Ajax lag de hele rechterkant van Feyenoord open. En het was meteen raak.”

Hij gaat verder: “Dan weet je genoeg. In de fase waarin Feyenoord nu verkeert is het dan meteen voorbij. Ik heb het tot de rust volgehouden, daarna heb ik af en toe voorzichtig geschakeld van de wedstrijd van Liverpool terug naar Feyenoord. Om te kijken of het nog erger was geworden. Want de eerste helft voelde als die 10-0 in Eindhoven tegen PSV.”

 

 

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!