FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jens Toornstra vond prestatie van Feyenoord in Klassieker niet beschamend

Ajax won gisteren in eigen huis met 4-0 van Feyenoord. De Rotterdammers speelden een slechte wedstrijd maar middenvelder Jens Toornstra vond het geen beschamende prestatie.

Dat zegt hij in ieder geval in gesprek met NUsport: “4-0 verliezen in de Johan Cruijff ArenA is denk ik niet beschamend. Maar het is wel zwaar teleurstellend als je na zeven minuten al op een 2-0 achterstand staat. We zijn helemaal niet bij machte geweest om er een wedstrijd van te maken.”

Toornstra gaat verder: “Je kan ons wel verwijten dat we het niet compact hielden in de openingsfase. Ajax is een ploeg die heel makkelijk voetbalt met veel beweging. Hun spelers moeten natuurlijk gedekt worden, maar het is niet zo dat wij bewust de afspraken niet nakomen. Het gebeurt allemaal in een flits van een seconde.”

Hij weet wel dat het anders moet: “De laatste tijd krijgen we tik op tik. De toekomst zal uitwijzen hoeveel we er nog kunnen hebben. We moeten dit zo snel mogelijk proberen te vergeten en weer op nul beginnen. Er moet wat veranderen. Het ontbreekt momenteel aan resultaten. Het is nu even lastig allemaal, maar dat hoort ook bij voetbal. Helaas is dit voor Feyenoord niet ongewoon, maar uiteindelijk komen we er wel weer bovenop met z’n allen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *