‘Feyenoord heeft nieuwe trainer én technisch directeur al gevonden’

Gisteren werd bekend dat Jaap Stam na slechts enkele maanden stopt als trainer van Feyenoord. Als opvolger weten de Rotterdammers al wie ze willen hebben. Dick Advocaat moet het stokje gaan overnemen en Frank Arnesen moet de technisch man gaan worden.

De Telegraaf schrijft op dinsdagochtend: “Feyenoord gaat vaart maken met de opvolging van de gistermiddag opgestapte hoofdtrainer Jaap Stam. Daarbij is Dick Advocaat een voorname kandidaat en kan een oude samenwerking nieuw leven ingeblazen worden. Arnesen heeft reeds één gesprek met de leiding van Feyenoord gehad over een job als nieuwe technisch directeur in De Kuip. Dat zal niet à la minute gebeuren, omdat de Deense oud-international herstellende is van een knie-operatie en zijn vertrek bij Anderlecht nog niet helemaal is afgerond.”

Het dagblad vervolgt: “Maar wie de carrière van zowel Arnesen als Advocaat kent, weet dat het duo in 1994 samen PSV weer in de steigers zette en de Eindhovense club naar een vrij succesvolle periode leidde. PSV won onder Arnesen en Advocaat de KNVB-beker, werd landskampioen en kwalificeerde zich eerder al voor de Champions League.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!