‘Dick Advocaat neemt stelling in over Feyenoord’

Jaap Stam besloot gisteren te vertrekken bij Feyenoord. Als zijn opvolger wordt veelvuldig de naam van Dick Advocaat genoemd. Voetbal International noemt Advocaat ‘de belangrijkste kandidaat om Jaap Stam op te volgen als trainer van Feyenoord’.

Het medium schrijft: “De Rotterdammers wilden afgelopen zomer eigenlijk ook al in zee met de ervaren coach. Op het moment dat Advocaat en Feyenoord al met elkaar in gesprek waren, besloot de trainer toen de onderhandelingen te staken vanwege het negatieve sentiment rondom zijn mogelijke komst.”

Daar voegt VI aan toe: Inmiddels zou Advocaat er toch voor openstaan om aan de slag te gaan in De Kuip. Feyenoord ziet Advocaat als een oplossing voor dit seizoen. De club hoopt volgend jaar zomer een trainer aan te stellen voor de lange termijn. Advocaat moet er dit seizoen uithalen wat er nog uit te halen valt bij de huidige nummer twaalf van de Eredivisie.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!