‘Dick Advocaat en Frank Arnesen krijgen meteen slecht nieuws bij Feyenoord’

De kans is groot dat Dick Advocaat het stokje gaat overnemen van Jaap Stam bij Feyenoord en dat Frank Arnesen de technische zaken gaat behartigen. Maar het duo zal wel direct een tegenvaller moeten slikken.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan: “Nou, ik vraag me af of Arnesen voor de winterstop wel aan de slag gaat. Hij moet zijn vertrek bij Anderlecht nog afhandelen en in de winterse transferperiode is er eigenlijk nooit veel mogelijk.”

“Het salarisbudget van Feyenoord, zestien of zeventien miljoen euro, zal nu niet opeens 25 miljoen worden. Er is geen geld te besteden”, vervolgt Van der Kraan. “Feyenoord heeft die selectie helemaal aangevuld. Je kan wel zeggen dat het allemaal koopjes waren, maar die jongens hebben allemaal wel salaris.”

Van der Kraan besluit: “Als je dat allemaal bij elkaar optelt, is er in de winter eigenlijk helemaal niets mogelijk bij Feyenoord. Ik denk dat Arnesen zich veel meer gaat richten op het volgende seizoen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!