FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat neemt meteen keiharde maatregelen bij Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat Dick Advocaat de nieuwe trainer gaat worden van Feyenoord en ‘De Kleine Generaal’ gaat direct schoon schip maken. Zo mogen Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Roy Makaay allen opzoek naar een andere baan.

Het Algemeen Dagblad schrijft op woensdagochtend: “Jean-Paul van Gastel leidde gisteren, bij gebrek aan een hoofdtrainer na het vertrek van Stam, de training van Feyenoord op trainingscomplex 1908. De clubleiding ziet voor de voormalig speler, die al jarenlang assistent is in De Kuip, echter geen rol meer weggelegd in de nieuwe technische staf. Van Gastel liet zich onder het bewind van Stam volgens insiders niet of nauwelijks gelden en moet vertrekken.”

De krant vervolgt: “Voormalig speler John de Wolf, ook hoofdtrainer bij Spakenburg, zal naast Cor Pot de nieuwe trainer Dick Advocaat gaan assisteren. Technisch directeur Sjaak Troost en president-commissaris Toon van Bodegom willen echter nog meer schoon schip maken rond het kwakkelende eerste elftal. Ook de andere assistenten Denny Landzaat en Roy Makaay moeten verdwijnen uit de staf rond het eerste elftal van Feyenoord. De toekomst van Said Bakkati, door Jaap Stam als assistent meegenomen naar De Kuip, is nog ongewis.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *