FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft helder plan met Dirk Kuyt’

Nu Jaap Stam weg is bij Feyenoord zoemt de naam van Dirk Kuyt rond in de Kuip. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden.

“De droomkandidaat is Dirk Kuyt. Dat was altijd al zo”, oordeelde de chef voetbal van De Telegraaf maandagavond in Voetbalpraat. Dick Advocaat zou een grote rol kunnen spelen. “Dat Dick het nu doet als hoofdman en dat hij het daarna samen met Kuyt doet in een bepaalde rol. Dat zou ook nog kunnen. Maar Dirk Kuyt is voorbestemd om ooit hoofdtrainer te worden.”

Kuyt (39) volgt momenteel de trainerscursus en heeft de Onder 19-ploeg van Feyenoord onder zijn hoede. Daarnaast had de Katwijker dit seizoen al een belangrijke stem in het beleid van de Rotterdamse club, zoals het aantrekken van nieuwe spelers.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *