‘Feyenoord kwam belangrijke afspraak aan Jaap Stam niet na’

Na slechts enkele maanden gooide Jaap Stam gisteren de handdoek in de ring. Hij is niet langer meer de trainer van Feyenoord. Diep in zijn hart zal hij de clubleiding veel kwalijk nemen.

Frank Snoeks vertelt in het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken namelijk het volgende: “Als het boven regent, dan druppelt het beneden. Martin van Geel (voormalig td, red.) en Jan de Jong (voormalig algemeen directeur, red.) hebben Stam bij zijn aanstelling beloftes gedaan over het aantrekken van nieuwe spelers. Toen zij vertrokken waren hun beloftes waardeloos geworden. Die beloofde spelers kwamen niet.”

Clubwatcher Mikos Gouka vertelt: “Stam dacht dat hij, als de betere spelers weer fit waren, meer voetbal in het elftal zou kunnen krijgen. Maar tegen Heracles, mét Jørgensen en Toornstra erbij, liep het nog steeds voor geen meter. Toen moet hij al het gevoel hebben gehad dat het onder zijn leiding niet meer goed zou komen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!