FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat de komende tijd keihard optreden’

Er moet gepresteerd worden bij Feyenoord. Personen die dit niet doen kunnen een ontslagbrief verwachten. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De krant schrijft vandaag: “Feyenoord heeft de nieuwe directie ondanks alles al bijna op orde. Zoals gezegd met Mark Koevermans als algemeen directeur. Frank Arnesen moet de technisch directeur worden en de rentree van een financieel directeur is aanstaande. Na het vertrek van Onno Jacobs in de zomer van 2011 koos de club voor een controller in de persoon van Hans Huyzer. Nu kiest de club weer voor een derde directeur, terwijl ook Koevermans een opvolger dient te krijgen als commercieel directeur.”

Men vervolgt: “Ze weten, als ze instromen, dat Feyenoord inmiddels een fase is ingegaan waarbij niet presteren gevolgen kan hebben. Dat weet inmiddels ook de jeugdopleiding, waar naar verluidt ook zeer kritisch naar enkele pionnen daar wordt gekeken. Slachtoffers zijn niet uitgesloten. En dat weten straks ook de nieuwe trainers van Feyenoord, als Dick Advocaat, Cor Pot en John de Wolf dit seizoen hebben afgemaakt.”

“Die strenge en zakelijke aanpak kan pijnlijke beslissingen opleveren zoals bij Jean-Paul van Gastel, Roy Makaay en Denny Landzaat deze week gebeurde”, zo sluit het dagblad af. “Aan de andere kant voldoet het volledig aan de ijzeren wetten van de topsport. Als Feyenoord op sportief vlak mee wil blijven doen, is er volgens de huidige beleidsbepalers simpelweg geen andere keuze.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *