Arnold Bruggink: ‘Feyenoord leeft in het verleden’

Inmiddels is bekend dat Dick Advocaat de opvolger is geworden van Jaap Stam als trainer van Feyenoord. De kleine generaal tekende een contract tot aan het einde van het seizoen bij de Rotterdammers.

Arnold Bruggink is wel content met de aanstelling van Advocaat, maar tegelijkertijd ziet hij een veel groter probleem: ‘De club leeft in het verleden, en heeft totaal geen idee hoe de toekomst eruit ziet.’

Over Advocaat zegt Bruggink verder op FOX Sports: “Ik begrijp het omdat er totaal geen sturing is. Dan is Dick Advocaat de uitgelezen man die dit recht gaat breien. Hij kan er wel wat van gaan maken: Advocaat gaat een goede organisatie neerzetten en van daaruit gaan ze weer beginnen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!