DEFINITIEF: Dick Advocaat nieuwe trainer van Feyenoord

Feyenoord heeft Dick Advocaat definitief aangesteld als nieuwe trainer. Hij volgt Jaap Stam op die het 120 dagen uithield in de Kuip.

De Kleine Generaal tekende tot het einde van het seizoen in Rotterdam. ‘Tegelijk met zijn komst heeft Feyenoord nog een aantal ingrijpende wijzigingen doorgevoerd in de technische staf. De club neemt per direct afscheid van stafleden Jean-Paul van Gastel, Roy Makaay en Denny Landzaat. Advocaat wordt bijgestaan door de assistent-trainers Said Bakkati, Cor Pot en John de Wolf’, meldt Feyenoord.

‘Dick Advocaat kent een rijke en succesvolle trainerscarrière. Als clubcoach werd hij vier keer landskampioen en won hij met Zenit Sint-Petersburg de UEFA Cup en de Supercup. Meest recentelijk werkte hij voor FC Utrecht, daarvoor trainde hij onder meer Fenerbahçe, PSV, FC Zenit Sint-Petersburg, AZ, Glasgow Rangers en Sparta Rotterdam. Als bondscoach was Advocaat met verschillende landen actief op twee WK’s en twee EK’s. Ook Feyenoord en Advocaat hebben al een geschiedenis samen.’Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!