‘Ik heb niet gezien dat de spelers achter Jaap Stam stonden’

Dick Advocaat stond vandaag voor het eerst voor de groep van Feyenoord. Hij maakte direct een verwijt naar ze. “Ze stonden allemaal achter Jaap Stam, maar dat heb ik niet gezien”, aldus Stam. “Als ze achter Jaap Stam hadden gestaan, was hij nu nog trainer geweest. Dan hadden ze iets meer laten zien.”

Eerder dit jaar zag Advocaat nog af van een overstap naar Feyenoord. “Het is een andere periode”, zo gaf hij aan. “Ik weet nog dat ik een gesprek had met Van Geel. We hadden toen net twee wedstrijden verloren met Utrecht, dus ik zat niet zo lekker in mijn vel. Ik kreeg continu te horen wat onze supporters van plan waren. Daar zat ik niet op te wachten. Dat is de reden waarom ik toen nee zei.”

Het doel voor de rest van het seizoen is duidelijk. “Wij moeten Europees voetbal halen”, zei hij daarover. “Hoe? Dat maakt niet uit.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!