‘Ik verwacht dat Jan-Arie van der Heijden terugkeert in de basis bij Feyenoord’

Het ontslag van Jaap Stam bij Feyenoord kan positief gaan uitwerken voor Jan-Arie van der Heijden. Hij had een reserverol onder Stam maar nu Dick Advocaat voor de groep staat kan zijn status zomaar veranderen. Jan Boskamp denkt in ieder geval van wel.

“Ik denk dat Jan-Arie van der Heijden weer gaat spelen. Die kent de ploeg, weet wat-ie moet doen en kan opbouwen van achteruit. Ik weet niet wie daarvoor geslachtofferd wordt, maar ik denk dat hij terugkeert”, zegt Boskamp in gesprek met VTBL. Spelers die niet fit genoeg zijn om twee keer per week te spelen krijgen het lastig onder Advocaat, denkt de analist. “Daar moet je bij Dick niet te vaak mee aankomen. Als je het gras niet wilt opvreten, of je been terugtrekt in een duel, dat heb je een heel slechte aan hem.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!