FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat kiest voor opmerkelijke aanpassing Feyenoord-basis’

Dick Advocaat de nieuwe trainer van Feyenoord gaat de opstelling van de Rotterdammers aanpassen. En dan vooral in verdedigend opzicht zullen er dingen gaan veranderen.

De coach liet namelijk al weten over de defensieve wanorde en kolderieke fouten: “Dat heeft natuurlijk met de buitenlandse jongens te maken. Als je geen Nederlands én geen Engels spreekt, kan je niet met elkaar communiceren in het veld. Dan is het heel simpel voor mij, we gaan terug naar de basis.”

De Telegraaf concludeert: “Dus is de kans groot dat de eerder naar de tribune verbannen Jan-Arie van der Heijden samen met de eveneens op de bank geplaatste Eric Botteghin net als in de voorbije jaren (én in het kampioensjaar) weer het centrale duo gaan vormen.” Aanwinsten Marcos Senesi en Edgar Ié moeten dus pas op de plaats maken…

Verder verandert er vermoedelijk weinig: “Voorin gaat hij weinig wijzigingen doorvoeren. Advocaat is wel gecharmeerd van Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen en Luis Sinisterra. Die stonden meteen in zijn voorhoede op de training. Jens Toornstra, Leroy Fer en de 18-jarige Orkun Kökcü lijken eveneens een basisplek te hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *