FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt transfernieuws over omstreden Edgar Ié’

Feyenoord huurde deze zomer de Portugese verdediger Edgar Ie voor een seizoen van Trabzonspor. Het is de vraag of hij volgend seizoen ook nog voor de Rotterdammers speelt maar die kans lijkt klein.

Ié dreigt onder Dick Advocaat zijn basisplaats te verliezen. De kans is groot dat de oud-bondscoach na dit seizoen weer plaatsmaakt voor een collega-trainer, maar Feyenoord zal niet zomaar besluiten om de centrale verdediger definitief over te nemen van Trabzonspor. Nog los van de vraag of zijn sportieve meerwaarde bewezen is.

Turkse media speculeren namelijk over een afkoopsom van circa vier miljoen euro. Trabzonspor haalde Ié afgelopen zomer pas naar Turkije en zou best willen nadenken over een definitief afscheid na amper een jaar, maar daar zou dus wel een miljoenenbedrag tegenover staan.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *