‘Feyenoord dreigt toptalent transfervrij te gaan kwijtraken’

Volgens het medium Elf Voetbal is de kans groot dat Feyenoord één van haar toptalenten gaat verliezen. Zo zou Cheick Touré in 2020 voor een vertrek staan.

Het medium schrijft: “Zowel vanuit het binnen- als vanuit het buitenland is er interesse. Het contract van de achttienjarige aanvaller in Rotterdam-Zuid loopt aan het einde van het seizoen af waardoor een transfersom niet nodig is. ELF Voetbal belde met zijn zaakwaarnemer Melvin Plet om de situatie van Touré te polsen.”

De desbetreffende zaakwaarnemer laat weten: “De interesse kan ik bevestigen noch ontkennen. Maar als Feyenoord niets onderneemt, is Cheick komende zomer inderdaad transfervrij. Elke speler vormt dan een interessante optie.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *