FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord neemt duidelijk standpunt in over Marcos Senesi’

Deze zomer kwam Marcos Senesi bij Feyenoord binnen als recordaankoop. Echt waar maken kon hij het nog niet. Toch hebben ze in Rotterdam de Argentijn nog niet afgeschreven. Dit weet clubwatcher Mikos Gouka te melden.

In de AD Voetbalpodcast vertelt Gouka dat Senesi zijn koffers nog niet hoeft te pakken, maar veel speeltijd op korte termijn lijkt evenmin aan de orde. “Zo werkt het natuurlijk niet. Hij speelt vanmiddag in Arnhem tegen Jong Vitesse en Advocaat gaat met De Wolf heen om te kijken. Afgeschreven is hij natuurlijk niet niet per direct, maar het is wel zo dat Advocaat hier niet is om de transferwaardes te bewaken.”

Opklauteren met Feyenoord is het grote doel voor Advocaat. “Dat doet hij met de beste elf spelers op dit moment. Je kunt je afvragen of Senesi daar wel aan toe is. Je kunt hem opstellen zodat hij elke week iets beter gaat worden of je kan nog even wachten en dan speelt hij niet als hij nog niet goed genoeg is.”

“De koffers inpakken zal niet gebeuren en het is ook een slechte start, maar afgeschreven is hij niet. Maar dit is niet de start waar Feyenoord op had gehoopt”, aldus Gouka.

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *